Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Перший тиждень в IT’S SCHOOL: як розпочався навчальний рік

Навчання в інноваційній школі IT’S SCHOOL стартувало! У перший тиждень школярі ще не мали багато занять. Водночас проходили цікаві квести, ігри, корисні психологічні вправи і тренінги, пізнавальні міні-лекції. Наразі учні знайомляться між собою та без поспіху і стресу входять у шкільний режим.

Свято Першого дзвоника для школярів IT’S SCHOOL пройшло дещо незвичайно. Урочистості відбулися у Будинку Вчених – без стандартних «лінійок» під палючим сонцем та довгих нудних промов. Водночас було море позитиву, усмішок та виконання директором IT Step Academy Олексієм Шатєєвим Гімну України у рок-версії на гітарі.

Школярам вручили учнівські квитки та присягу учня IT’S SCHOOL. Своєю чергою, вчителі також пообіцяли бути вимогливими не лише до дітей, а й до себе, та всіляко розвиватися і дослухатися до думок школярів.

У перший день навчального року учнів чекали веселі ігри, які мали на меті згуртувати дітей, навчити працювати в команді та довіряти один одному та менторам.

Крім того, школярів залучали до цікавих психологічних ігор та квестів. Діти розвивали вміння домовлятися один з одним, визначали мрії та цілі. Такі навички дуже важливі для успішного майбутнього. 

Також для школярів провели розважально-інтелектуальну гру Step by Step. Учні грали в командах, змагалися за першість в турнірній таблиці і, звісно, дізнавалися багато нового, розвивали уважність, ерудицію. Це не лише корисно для загального розвитку дітей, а й для встановлення дружніх стосунків між учнями різного віку. Адже в кожній команді були учні різних класів – як 5-го, так  і 10-го.

Четвер в IT’S SCHOOL став Днем безпеки. Діти дізналися багато корисного щодо безпеки в Інтернеті, транспорті, місті, приміщенні. Ці заняття проходили у поєднанні з англійською мовою, тож вийшов чудовий інтерактив! Також до школи завітала представниця Червоного Хреста на День безпеки.  На тренінгу вона розповіла і показала учням, як надавати першу допомогу в екстрених ситуаціях згідно з новітніми європейськими стандартами. Школярі дізналися, що робити при удавленні, кровотечі та що при опіках жодна олія, білок яйця чи сметана не допоможе. А ще діти потренувалися на манекені робити штучне дихання та непрямий масаж серця. Крім того, для учнів провели майстер-клас щодо правильного харчування.  Тож усі разом дізнавалися, чому не можна зловживати цукром і сіллю, скільки калорій потрібно людині на день та як збалансовано харчуватися.

Крім того, школярі переглянули цікавий фільм «Обдарована». І тепер учні  IT`S SCHOOL рекомендують його до обов`язкового родинного перегляду! Адже з фільму можна взяти багато для себе корисного. Тож школярі з менторами обговорили стрічку, поділилися враженнями і навіть стали авторами продовження сюжету!

А завершили перший тиждень веселим і пізнавальним квестом на вулицях Львова. За допомогою технологій, скануючи QR-коди, школярі пройшли цікавий туристичний маршрут, паралельно вдосконалюючи свої знання з історії та географії. А якщо заняття проходять у такій веселій та інтерактивній формі, ці знання значно краще запам’ятаються!

Вже з понеділка наших школярів чекають більш насичені навчальні дні. Заняття будуть не просто цікаві, а в інтерактивній формі, інтегровані уроки, за новітніми методиками викладання тощо. Тож бажаємо учням успіху у досягненні нових цілей!

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності