Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

На крок ближче до майбутнього: освіта в нових реаліях

З початком карантину IT Step Academy, була змушена змінити формат навчання з традиційного на дистанційне та виявила, що за 20 років роботи академія створила безліч інструментів, які дозволили перейти до дистанційного навчання без втрати якості освіти.
 

  • В першу чергу це наша система управління навчанням (Learning Management System) "MyStat". У ній зібрано все необхідне для максимально продуктивного навчання студента в Академії: онлайн щоденник, ресурс з навчальними матеріалами, рейтингова система успішності і система мотивації студента. Ця система дозволяє студенту отримати знання без прив'язки до часу і місця. Достатньо просто мати інтернет під рукою.
     
  •  Logbook - ресурс для роботи викладачів. На цьому ресурсі викладач отримує необхідний методичний матеріал для роботи, фіксує відвідуваність студентів, виставляє оцінки для всіх видів робіт а також задає і отримує домашні завдання. За допомогою Logbook викладач також взаємодіє з навчальної частиною: отримує розклад уроків на певний період часу і залишає відгуки про студентів.
     
  • Інструмент для проведення дистанційних занять - Microsoft Teams. У кожного студента нашої Академії при вступі автоматично відкривається доступ до продуктів Microsoft Office 365. Це дозволяє студентам не дивитися готові записані відео, а бачити, чути і працювати з педагогом в режимі реального часу. Вчитель бачить, що роблять студенти на своєму комп'ютері, а студенти в свою чергу можуть бачити педагога і його екран, коли той пояснює практичну частину уроку.

 

  •  Велика методична база: авторські навчальні матеріали для всіх тем програми, практичні, аудиторні та самостійні завдання, тести, презентації, відео, рекомендована література і статті. Передбачені підсумкові проектні роботи та творчі проекти.


    Ситуація у світі нестабільна, тому попри те, що навчання відбувається у звичному режимі, академія має бути готова до гібридного формату освіти.

 

Що таке гібридне навчання?

 

Гібридне навчання - формат освіти, який відмінно поєднує в собі плюси очного і дистанційного навчання. Саме цей формат ймовірно стане основним засобом передачі знань на найближчі 10 років. Він дає студентам можливість обрати для себе зручний формат - аудиторний або дистанційний.

 

Гібридне навчання поєднує в собі нові, передові технології зі старими, перевіреними методами і створює оптимальне середовище навчання в даних умовах.
 

Що характеризує гібридне навчання:
 

  • включає в себе класичні та нові технології
  • підходить для всіх студентів: як тих хто звик до класичної освіти, так і прихильників нововведень
  • виконує роботу технологій, які існували раніше
  • більш безпечне і не призводить до істотного зниження рівня знань


 

Гібридна освіта є єдиним життєздатним варіантом для нової реальності до якого варто бути готовим у разі погіршення ситуації. Таке навчання стає більш персональним та студент-орієнтованим: ми змінюємо роль студента в навчальному процесі. Тепер студент може розширити межі своєї освіти самостійно, під наглядом і керівництвом

навчального закладу. Всі студенти як індивідуально, так і в групі знаходяться під посиленим контролем з боку адміністративно-викладацького складу.
 

Гібридне навчання не може з'явитися саме собою - необхідні додаткові зусилля викладачів, навчальної частини та студентів. Нові моделі дають імпульс розвитку освіти, вони більш ефективні, доступні, індивідуалізовані і згодом переважатимуть над традиційними методами.
 

Що і як ми об'єднуємо?

 

Гібридний формат завжди використовувався в навчанні, однак, в минулому

інгредієнти для змішаного навчання були обмежені лекціями, лабораторіями, книгами або ж роздатковими матеріалами та домашніми завданнями. Сьогодні ж IT Step Academy має безліч підходів до навчання:
 

  •  Об'єднання роботи і навчання
     

Поняття фізичного класу втрачає сенс, адже робота стає навчанням і це постійний нерозривний процес.
 

  • Об'єднання самостійного і групового навчання

 

Спільне навчання сприяє обміну знаннями між іншими. Взаємодія з викладачами і однолітками підвищує мотивацію і дозволяє глибше розібратися в навчальному матеріалі. Також колективні роботи дозволяють удосконалити навички роботи в колективі ще в процесі навчання.
 

  •  Об'єднання авторських і зовнішніх матеріалів
     

Авторські програми є кращими для формування технічних знань і умінь, які стосуються певної галузі, продукту або процесу.
 

  •  Об'єднання очного і дистанційного навчання.


Ця форма навчання є найбільш цікавою в сьогоднішніх умовах. Навчальні матеріали і завдання можуть розміщуватися в нашій системі mystat, соціальних мережах типу YouTube або MS Teams і створювати умови для проведення змішаного навчання.

 

Переваги гібридного навчання:
 

  • Студенту необхідно підготується до самого заняття і виконати роботу до участі в уроці

  • Підвищується мотивація студентів через online спілкування з іншими студентами і викладачем

  • Об'єднання авторських і загальнодоступних матеріалів дає студентам шанс поглибити свої знання з предмету, який досліджується

  • Зручний розклад режиму навчання

  • Гнучкий навчальний рік

  • Можливість різними способами контролювати якість навчання: участь менторів, запис уроків, чек листи та інше

  • Навчання в командах. Гібридна освіта - це командний вид діяльності, який робить процес навчання соціальним і прозорим.

  • Робота з дому. Викладачі та студенти зможуть працювати віддалено.

  • З'являється можливість залучення іноземних фахівців для викладання.

  • Відсутність гендерної та соціальної дискримінації: при гібридному навчанні проблеми з матеріальним достатком, фізичними обмеженнями або статевої дискримінацією значно нижча

  • Можливість відвідувати заняття з будь-якої точки планети, обладнавши класи інтерактивними системами.

  • Студенти виконують як індивідуальні, так і групові завдання, а також мають можливість поєднувати навчання з роботою


 

IT Step Academy - це місце, яке вдало долає будь-які виклики та завжди готове приймати нових студентів. Ви теж можете стати частинкою академії - обирайте цікаву програму для вас та навчайся разом з нами:

https://lviv.itstep.org/

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності