Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

ІТ СТЕП Університет: що варто знати абітурієнту?

ІТ СТЕП Університет – це перший спеціалізований ІТ-університет України

м. Львів, вул. Замарстинівська 83а

 

Освітні програми ІТ СТЕП Університету — це унікальні авторські методики, що отримали високу оцінку IT-індустрії та постійно адаптуються під її потреби, а викладачі — практики з найбільших ІТ-компаній України.

Університет готує бакалаврів та магістрів за спеціальностями, які є актуальними на ІТ-ринку. По завершенню навчання студенти отримують диплом про вищу освіту, а під час навчання під керівництвом досвідчених менторів можуть обрати актуальну спеціалізацію, яка найбільше відповідає їх здібностям та бажанням.

ЛІЦЕНЗІЯ
В грудні 2016 р. ІТ СТЕП Університет отримав ліцензію Міністерства освіти і науки України на надання освітніх послуг, пов’язаних з отриманням вищої освіти на рівнях “бакалавр” і “магістр”.

АКРЕДИТАЦІЯ
У травні 2020 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти ухвалило рішення про акредитацію освітньої програми “Комп’ютерні науки” ІТ СТЕП Університету.

Що вирізняє ІТ СТЕП Університет серед інших ЗВО?

  • Освітні програми, що відповідають вимогам ІТ-ринку
  • Сучасна матеріально-технічна база та інформаційне забезпечення
  • Викладачі-практики з ІТ-компаній, які знають актуальні потреби ринку та вимоги до спеціалістів
  • Співпраця з ІТ-компаніями та практика на реальних проектах
  • Середовище для розвитку особистості та студентських ініціатив (клуби, івенти, спортивні змагання, конференції, поїздки закордон)
  • Система забезпечення якості освітнього процесу, що відповідає світовим стандартам

Перспективи працевлаштування

Студенти мають можливість працевлаштуватись ще в процесі виконання проектних робіт та практичної підготовки, яка відбувається, як правило, безпосередньо в компаніях.

Рейтингові досягнення ІТ СТЕП Університету, 2019 р.

Рейтинг Developers.Org.Ua:

  • 5 місце серед ЗВО України за найвищими загальними середніми конкурсними балами абітурієнтів

Рейтинг «Вступ.ОСВІТА.UA» серед 200 закладів вищої освіти України за показником середнього балу ЗНО абітурієнтів, яких в 2019 році зараховано до ЗВО на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт):

  • 5 місце серед приватних ЗВО
  • 16 місце серед ЗВО всіх форм власності

Які є спеціалізації?

В межах освітньої програми «Комп’ютерні науки» студенти можуть обрати спеціалізації:

  • Розробка програмного забезпечення
  • Кібербезпека
  • Цифровий дизайн

У рамках спеціалізації «Розробка програмного забезпечення» студенти можуть обирати з широкого переліку вибіркових компонент і сформувати освітні траєкторії з акцентом відповідно до своїх вподобань:

  • Web-програмування
  • Data science
  • Бізнес-аналіз

У 2020 році ІТ СТЕП Університет вперше запроваджує освітню модель Major&Minor. В рамках цієї моделі студент отримує диплом за спеціальністю «Комп’ютерні науки» (Major) та може отримати додаткову кваліфікацію (Minor), яка не має безпосереднього відношення до основної спеціальності, таким чином формуючи міждисциплінарну спеціалізацію і розширюючи свої можливості на ринку праці. Університет пропонує дві програми Minor:

  • Менеджмент
  • Економіка

Хто може вступати в  ІТ СТЕП Університет?

  • випускники 11-класів 
  • студенти інших закладів вищої освіти 
  • студенти/випускники коледжів та технікумів 

 

Відгуки студентів

Мар`ян Вікторія: “Відчувається, що тут класна атмосфера. Цікаві викладачі та спікери – те, що потрібно сучасному студенту. Серед своїх одногрупників я вже знайшла багато друзів та однодумців, адже всі ми зацікавлені спільною метою – стати гуру в галузі ІТ і розвивати її в Україні. Для мене в навчанні найважливіше – це мінімум теорії та максимум практики.”

Недоступ Богдан: “Особливістю навчання в IT STEP University є комфортне подання і актуальність інформації. Я охоче йду на всі предмети, для мене кожна пара є важливою. Не маю проблем з навчанням – я швидко навчаюся. Єдиною проблемою була некомунікабельність. Чому була? Зараз я відчуваю, що це вже проходить завдяки формату навчання. Дякую всім хто працює в університеті за це! Слова з якими асоціюється IT Step University: креатив, «be yourself», дім!”

Шелигін Максим: “Найціннішим у навчанні в університеті для мене є спілкування: викладач-студент, студент-студент, адміністрація-студент. Відчуваю відкритість та готовність до комунікації. Саме цього мені не вистачало для кращого розвитку під час навчання у школі.”

Мізерак Владислава: “Мені подобається атмосфера університету. З перших хвилин перебування почуваюся комфортно: зручні аудиторії та конференц-зали, мотиваційні заходи – все навколо сприяє бажанню тут перебувати та навчатись. Я б нізащо не змінила свого рішення вступити саме у цей університет.”

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності