Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Де знайти цікаві гуртки і заняття для дитини?

Чим зайняти дитину після школи, аби це було на користь її розвитку? Дуже багато батьків шукають  позашкільне навчання для дітей, особливо на початку нового навчального року. Хтось обирає спортивні клуби, хтось – творчі гуртки. Але буває, що дитина і  сама не може визначитися зі своїми вподобаннями. У такому випадку варто орієнтуватися на розвиток тих вмінь, які точно знадобляться у майбутньому! А це, безумовно, буде пов’язано із технологіями!

 

Сьогодні потрібно думати на перспективу. Адже нинішнє хобі – це чудовий старт для подальшої кар’єри, особливо якщо це галузь ІТ. Інформаційні технології надзвичайно стрімко розвиваються. Ця галузь давно не обмежується програмуванням, технічними аспектами. В ІТ є місце і для творчих людей!

 

Дитина увесь час сидить за комп’ютером, грає в ігри? Не біда! Адже вона може навчитися сама створювати ці ігри! Не випускає з рук телефон?  А що, коли вона зуміє розробити власний мобільний додаток? Нічим не цікавиться, крім конструкторів? То нехай спробує сама зібрати і запрограмувати справжнього робота!

 

Колись роботи здавалися справжньою фантастикою. Та майбутнє вже настало і тепер важко уявити галузь, де б не використовували запрограмовані прилади.

 

А наскільки міцно увійшли в наше життя різні мобільні додатки! Сучасна людина багато речей робить, використовуючи лише смартфон: купує квитки і товари, вчить іноземні мови, слухає музику, читає книги та багато іншого! Усе це було б неможливо без мобільних додатків, які щоразу вдосконалюються.

 

І ваші діти можуть усього цього навчитися у Малій комп’ютерній академії! Це позашкільне навчання для дітей 7-14 років. Навички, які студенти здобувають протягом навчання, знадобляться їм у подальшому житті – незалежно від професії, яку вони потім оберуть!

 

Для оцінок – альтернативний щоденник

 

У Малій комп’ютерній академії немає класичного паперового щоденника, куди викладач ставить оцінки. Ми користуємося електронною системою МyStat. Це не просто онлайн-ресурс з оцінками, списком домашніх завдань і розкладом занять. Ця система мотивує студента Малої комп’ютерної академії бути активним і вчитися добре, а батькам дозволяє побачити успішність і контролювати процес.

 

Бонуси і заохочення

 

Система MyStat дає можливість заохочувати студентів за хороші оцінки, виконання домашніх завдань і дисципліну. Чим краще дитина вчиться – тим більше бонусів  нараховує система. Потім ці бонуси можна обміняти на цікаві товари та гаджети. Тому діти мають додаткову мотивацію добре вчитися.

 

Викладачі – справжні професіонали

 

У Малій комп’ютерній академії викладають фахівці-практики – справжні професіонали своєї справи. У кожного з них за плечима – кілька років роботи у сфері інформаційних технологій. Вони, як ніхто інший, знають, яких фахівців потребує ринок, які спеціальності є затребуваними і стрімко розвиваються. Тому у Малій комп’ютерній академії дітей насправді готують до майбутнього і спонукають їх здобувати ті навички, які гарантовано знадобляться незалежно від професії.

 

Гнучкий графік навчання

 

Навчання у Малій комп’ютерній академії не перешкоджає навчанню у загальноосвітній школі. Для дитини можна обрати заняття по буднях кілька разів на тиждень або по вихідних. Діти займаються у невеликих групах у сучасних комп’ютерних класах. Заняття мають лише практичний характер: діти працюють на комп’ютерах, фотографують у професійній фотостудії, створюють свої ігри та сайти тощо.

 

Комп’ютерна академія допомагає визначитися з майбутньою професією в ранньому віці

 

Діти вивчають багато цікавих предметів, аби потім визначитися, який напрямок їм найбільше підходить. Випускник Junior IT STEP Academy вміє краще аналізувати і використовувати всі можливості, бути кмітливим і ухвалювати рішення швидше або знаходити нестандартні рішення. Це вигідно відрізняє наших студентів від однолітків та допомагає реалізувати свій лідерський потенціал.

 

У програмі навчання:

 

  • основи створення сайтів та web-технології
  • 3D-моделювання та друк
  • візуальне програмування та креативний дизайн
  • Game Art та створення комп’ютерних ігор
  • робототехніка та розробка мобільних додатків
  • PhotoLab, YouTube та багато іншого

 

Важливою перевагою для випускників Малої комп’ютерної академії є те, що вони згодом можуть вступити до IT Step University. Адже навчання в Малій комп’ютерній академії дає для цього хороше підґрунтя.  

 

Багато підлітків ще на етапі навчання вже започатковують старт-апи або знаходять свої перші роботи. І це у 14-15 років!

 

«Мала академія – це майданчик, де ти себе можеш реалізувати, визначити, що саме тобі підходить, і розвиватися надалі. Ну і, звичайно, велика подяка викладачам, завдяки яким я зацікавився програмуванням!», – говорить випускник Дмитро Богданов.

 

«Як мені допомогла Мала академія в житті? Я вже можу заробляти гроші! Мабуть, це одна з основних речей. Я виконую цікаві проекти з 3D-дизайну для різних компаній», – додає Максим Бордовський, який цьогоріч закінчив навчання.

 

Оберіть і ви для своєї дитини перспективне майбутнє! Навчіть її бути цілеспрямованою і досягати успіху! Зараз триває набір на навчання. Деталі за телефоном (067) 557-87-06.

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності