Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Навчання у Junior IT Step стартувало: як ще можна долучитися

Навчання нового потоку у Малій комп’ютерній академії стартувало! IT Step поповнилася кількома сотнями нових студентів. Загалом тут навчається близько 2000 дітей, які із задоволенням приходять на заняття та роблять перші кроки в ІТ.

 

Мала комп’ютерна академія – це позашкільна освіта для дітей 7-14 років. Долучатися до навчання можна у будь-якому віці. Найменших – семирічок – навчають за програмою ІТ-старт. А 15-річні випускники Малої комп’ютерної академії можуть похвалитися власними досягненнями і навіть стартапами.

 

«Світ без ІТ не існує, тому дітям потрібно вивчати технології. Ми у Малій комп’ютерній академії хочемо показати, що насправді навчатися не складно. Головне – щоб було бажання вчитися! Ми практикуємо проектне навчання. Ми не проходимо тести, не влаштовуємо екзаменів. Кожний навчальний предмет закінчується власним проектом студентів, який вони потім презентують батькам. Наше прагнення – аби дітям подобалося те, чим вони займаються», – говорить керівник і викладач Малої комп’ютерної академії В’ячеслав Лєдєнцов.

 

За навчальними групами закріплені ментори, або ж happу-менеджери, які допомагають дітям адаптуватися до колективу та вирішувати деякі питання.

 

«Будь-які ситуації, з якими можуть зіткнутися наші маленькі студенти, ми обов’язково допоможемо вирішити! Наприклад, соромляться підійти до викладача або щось потрібно перездати. Буває, що можуть запізнитися на заняття і їм некомфортно зайти в аудиторію. Тому діти можуть звертатися до нас! У нас три happу-менеджери. Але ми завжди говоримо студентам, що не потрібно боятися, а, навпаки, треба бути більш впевненими у собі. А ми їм допоможемо!», – зазначає happу-менеджер Марта Гамова.

 

Навчальна програма в академії дуже різноманітна. Діти вивчають створення ігор, game-design, програмування, web-design і створення сайтів, 3D-моделювання і друк, 3D-анімацію, робототехніку, розробку web-додатків. А також – вчаться фотомистецтву у спеціальній фотолабораторії,  працювати з Adobe Photoshop, вести свої блоги та створювати стартапи.

 

Перевагами навчання в Малій комп’ютерній академії є те, що дитина з раннього віку зможе визначитися з майбутньою професією в ІТ-галузі, якщо захоче піти саме цим шляхом. Адже протягом навчання вона познайомиться з багатьма спеціальностями цієї сфери і зрозуміє, що їй вдається найбільше.

 

Для оцінок діє альтернативний щоденний – електронна система MyStat. Там батьки і діти можуть переглядати не лише успішність, а й слідкувати за цікавими подіями, дізнаватися про конкурси тощо. А до навчання учнів заохочує ще й система бонусів, які нараховують за добру успішність та активність на занятті. Ці бонуси можна обмінювати на цінні товари у внутрішньому онлайн-магазині – від солодощів до гаджетів.

 

Навчання у Малій комп’ютерній академії не перешкоджає навчанню у загальноосвітній школі. Для дитини можна обрати заняття у будні або у вихідні. Діти займаються у невеликих групах у сучасних комп’ютерних класах. Заняття мають лише практичний характер: учні працюють на комп’ютерах, фотографують у професійній фотостудії, створюють свої ігри та сайти тощо.

 

З деталями навчання, цінами та графіком можна ознайомитися на сайті Малої комп’ютерної академії.

 

Нагадаємо, що ваші діти ще можуть долучитися до навчання у Малій комп’ютерній академії. Детальну консультацію з цього приводу можна отримати за телефоном (067) 557-87-06. Також вже відкритий набір на наступний потік, навчання на якому стартує у лютому! Поспішіть забронювати місце!

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності