Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Junior Business Academy для дітей 11-16 років

В IT Step з’явився новий навчальний напрямок для дітей 11-16 років – Junior Business Academy. Це освітній проект з розвитку підприємницьких навичок для підлітків.

 

Навчання відбувається на основі бізнес-симуляцій і практичних кейсів. Студенти занурюються в створення і управління традиційним бізнесом – від авіакомпаній до генерації альтернативної енергії.

 

Бізнес-симуляції навчають стратегічному плануванню і правильній постановці цілей, а також впровадженню інновацій, маркетингу, розпорядженню фінансами тощо.

 

Як проходить навчання?

 

Навчання складається з 6 модулів, кожен з яких триває півтори місяці. Повну програму студенти проходять за навчальний рік. Наприкінці кожного модуля студент захищає тематичний проект.

 

Теми модулів:

  • Основи бізнесу (пошук ідей, формування бізнес-моделі, написання бізнес-плану)
  • Маркетинг (визначення цільової аудиторії, конкурентів на ринку, основи PR і діджитал-маркетингу)
  • Стратегія і тренди майбутнього (SWOT-аналіз, стратегія блакитного океану, штучний інтелект і великі дані, кібербезпека)
  • Менеджмент (лідерство, управління командою, мотивація, тайм-менеджмент)
  • Фінанси та продажі (різниця між доходом і прибутком, визначення і вивчення витрат, акцій, податків, кредитів)
  • Навички (розвиток креативності, комунікації, критичного мислення, емоційного інтелекту)

 

Заняття проходять раз на тиждень – у середу з 16:30 до 19:30 або у неділю з 12:00 до 15:00.  

 

Чому це важливо?

 

Junior Business Academy дає розуміння основ менеджменту, фінансів, маркетингу, управління людьми. Та головне – як це все використовувати у повсякденному житті. Від розпорядження кишеньковими грошима до бюджету компанії! Цього в школі не вчать!

 

Брати відповідальність за свої дії, вчитися через досвід і вірити в себе – ці підприємницькі навички насправді важливі для всіх – незалежно від того, яку професію обере дитина! А базове вміння ставити цілі і вміти їх досягати – фундамент успішного майбутнього!

 

Навчання розпочинається після Нового року. Однак набір в групи вже розпочався і активно триває! Усе деталі – на сторінці Junior Business Academy.

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності