Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

ІТ-табір в Японії – такого ще не було!

Наступного літа у нас запланований крутий ІТ-табір у дуже незвичайній і таємничій країні – Японії! Табір настільки затребуваний, що місць на першу зміну вже немає! Але ще є вільні місця на другу зміну, яка триватиме з 14 до 28 серпня. Тож запрошуємо підлітків 12-17 років приєднатися до нашої неймовірної подорожі у майбутнє!

 

Ми побачимо країну, яка розвивається шаленими темпами! Це абсолютно інший світ: світ технологій, роботів, науки! У програмі на дітей чекають не лише навчальні активності, практика англійської мови, а й пізнавальні екскурсії! Ці 11 днів ваша дитина запам’ятає як найкращі в її житті!

 

У програмі табору:

  • Майстер-клас зі створення віртуального світу та відвідини VR-парку
  • Створення та програмування роботів
  • Створення та друк 3D-моделей
  • Майстер-клас з розробки комп’ютерних ігор
  • Екскурсії до музеїв науки та до інтерактивного музею цифрового мистецтва
  • Екскурсії до офісу компанії Fuji Television, до музею автомобілів Toyota Mega Web, офісу компанії Panasonic
  • Розважальна програма

 

У вільний час діти побувають серед хмарочосів Токіо та навіть піднімуться на один з них, побачать імператорський палац, побувають  на захопливому шоу у Будинку Ніндзя, зроблять  там фотосесію та повчаться фехтувати. Крім того, побувають у мега-крутому ігровому клубі Sega, де розміщено три поверхи атракціонів!

 

Під час табору діти побачать і природні красоти Японії: вирушать у подорож до гори Фудзі – символу країни, поплавають на піратському кораблі по гірському озеру, відвідають національний парк Сіндзюку-Гьоен, а також відпочинуть на пляжі Одайба.

 

Діти вирушають у табір під супроводом керівника групи із Києва. Зверніть увагу, що для відвідування Японії для українців потрібна віза.

 

Вартість 11-денного табору в Японії – $3 240 + переліт.

 

Усі деталі щодо табору ви можете дізнатися за номером (067) 557-87-06.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності