Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Як обрати приватну школу для своєї дитини?

Насамперед, потрібно усвідомити – ідеальної школи не існує. Але є критерії, на які варто звернути увагу, обираючи заклад для навчання.

 

1. У приватної школи повинні бути ліцензія і акредитація. Ліцензія дає право на освітню діяльність, а акредитація – на проведення державних іспитів і видачу документів про освіту.

 

2. Державні стандарти. У приватних закладах мають вчити за тими ж державними стандартами, що і в комунальних школах. Тобто, орієнтуватися на навчальні програми, затверджені Міністерством освіти і науки. Водночас нерідко приватні школи пропонують поглиблене вивчення деяких предметів, факультативні заняття – паралельно  з обов’язковими предметами. Це не суперечить законодавству.

 

3. Кількість дітей у класах. Приватні школи практикують невелику кількість учнів – 10-15 у класі, у той час, коли  у державних може вчитися 30 і більше школярів в одному класі. У цьому випадку, чим менше – тим краще. Адже тоді вчитель зможе більше уваги приділити кожному учневі, а діти – більш ефективно засвоїти матеріал.

 

4. Підходи до навчання. Зазвичай у приватних школах не бояться експериментувати, вводити новітні методики викладання, впроваджувати закордонний досвід. Це можуть бути інтегровані уроки, білінгвальне навчання, використання технологій, гаджетів при поясненні матеріалу на уроках тощо. Усе це краще сприяє засвоєнню нових тем та допомагає учневі не втрачати інтерес до навчання.

 

5. Вчителі. Інколи здається, що чим старший і поважніший вчитель, чим більше у нього наукових ступенів – тим краще. Однак це не завжди працює. Перш за все, вчитель повинен вміти зацікавити учнів предметом і доступно пояснити матеріал. Вчитель нової школи – це сучасна прогресивна людина, яка сама постійно продовжує вчитися, вивчає досвід інших країн, впроваджує нові методики. Та найголовніше – учитель має любити дітей.

 

6. Харчування і безпека. Ці питання завжди хвилюють батьків. Звертайте увагу, чи у дитини буде можливість обідати або снідати в школі; чи це буде їдальня з власними кухарями, чи налагоджений кейтеринг. Крім того, важливим аспектом є безпека учнів. Варто поцікавитися, чи є у закладі охорона, відеокамери, яким чином здійснюється пропуск до закладу сторонніх осіб.

 

7. Позанавчальний розвиток дитини. Зверніть увагу, чи у приватній школі організована друга половина дня, що діти робитимуть у цей час. Чимало закладів пропонують після уроків різноманітні гуртки, секції, факультативні заняття тощо.

 

Нагадуємо, що наразі ведеться набір у загальноосвітню середню школу для учнів 5-11 класів IT’S SCHOOL. Деталі – на сайті школи.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності