Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

П’ять переваг приватної освіти

Хоча приватна освіта стрімко розвивається в Україні, для нас вона все ще лишається незвичною. А часом і овіяна міфами. Колись приватні школи були ознакою елітарності, сьогодні ж упевнено стають все більш доступними. Чому батьки починають частіше обирати приватні заклади для своїх дітей?

 

1. Індивідуальний підхід

 

Зазвичай приватні школи практикують малокомплектні класи. Це означає, що вчитель може більше часу приділити кожному учню, а школяр – краще засвоїти матеріал. Хороший вчитель – це не той, який сухо виклав матеріал, а потім перевірив домашні завдання. Учитель – той, хто вміє зацікавити дітей, стати для них радше другом і партнером, ніж суворим наставником. Крім того, часто на уроках присутній ще й тьютор, який відіграє роль помічника вчителя. Тому якщо дитині не вдається швидко зрозуміти певний матеріал, тьютор завжди прийде на допомогу.

 

2. Акцент на якості освіти

 

У приватних школах практикують новітні методики викладання та міжнародний досвід. Учителі також постійно продовжують вдосконалюватися та вчитися: не лише на переатестації раз на п’ять років, а постійно відвідуючи освітні заходи, тренінги, майстер-класи та конференції – як в Україні, так і за кордоном.

 

Незалежно від спеціалізації школи, особливу увагу приділяють іноземним мовам. Тому що в сучасному світі без володінням мовами важко стати успішним. Зазвичай англійська йде за замовчуванням, ще одна мова – на вибір.

 

3. Цінності

 

Чому батьки переводять дітей з державних шкіл у приватні? Найпершою причиною вони називають те, що система державної освіти «вбиває» особистість. Дуже часто дітям доводиться вчитися під тиском стереотипів і ярликів, зі страхом виділитися, висловити власну думку, яка не співпадає з думкою вчителя. За альтернативне вирішення задачі подеколи  можна скоріше отримати осуд, ніж похвалу за нестандартний підхід.

 

У приватних школах навчальний процес базується на інших засадах. Тут поважають думку кожного, водночас приділяючи увагу особистісному розвитку: впевненості у собі, критичному мисленню, ораторським навичкам. Дітей вчать бути відповідальними, допомагати один одному, не насміхатися над тими, хто слабший у навчанні. Адже комусь краще вдається математика, а комусь – малювання. І це нормально, бо кожна дитина – унікальна.   

 

4. Позашкільне навчання

 

Більшість батьків прагне, аби їхні діти відвідували різноманітні гуртки та секції. Це сприяє кращому фізичному й інтелектуальному розвитку дитини. Часто такі гуртки знаходяться не поряд з домом чи школою, тож доводиться чимало часу витрачати на дорогу. Приватні школи зазвичай пропонують цікаве дозвілля для своїх учнів після уроків. Тож учневі не доведеться після занять вирушати в іншу частину міста, аби відвідати певну секцію – з боротьби, малювання, робототехніки тощо.

 

5. Відсутність «добровільно-примусових» внесків

 

Мабуть кожний, у кого діти вчилися у державній школі, хоча б раз стикався зі збором коштів – на ремонт класу, на послуги охоронця/прибиральниці, на організацію шкільних свят, на підручники і навіть миючі засоби. Часто ці суми були доволі чималими – по кілька сотень, а то й тисяч гривень на рік. У приватних закладах таких «поборів», звісно ж, немає. Батьки учнів не почують прохання здати гроші на зошити чи книжки.

 

Крім того, приватні заклади мають дуже сучасну технічну-матеріальну базу: комп’ютери, проектори, 3D-принтери тощо.     

 

Нагадуємо, що наразі ведеться набір у загальноосвітню школу для учнів 5-11 IT’S SCHOOL. Деталі – на сайті школи.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності