Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

День з життя дизайнера: зустріч з трьома фахівцями галузі

Дизайн – сфера дуже популярна і неймовірно цікава! Галузь швидко розвивається, тож увесь час потребує нових фахівців. Ми запросили трьох дизайнерів, які працюють у різних сферах дизайну – графічному, web та 3D. Кожен з них розповість про свою спеціальність «зсередини».      

 

Зокрема, дізнаємося:

  • Як потрапили в ІТ
  • Особливості роботи, з якими викликами доводиться стикатися
  • Що подобається та що дратує у професії
  • Як проходить день типового дизайнера в ІТ-компанії 

 

Наші спікери:

 

Євген Тюлєнєв – Lead UX/UI Designer в Voronin Studio. Разом з командою розробляє продукти на український ринок та країни СНД. Свій кар’єрний шлях починав з посади графічного дизайнера, займаючись дрібною поліграфією. Проте останні чотири роки займається web-дизайном в одній з найвідоміших львівських дизайн-студій, а також викладає  в IT Step University.

 

Лідія Федай – дизайнерка, ілюстраторка. Спеціалізується на брендуванні сайтів, обкладинок книг, а також розробляє дизайни упаковок та етикеток. Серед її клієнтів – відомі магазини, кав’ярні, видавництва, медичні центри, готелі.

 

Альона Березіна – дизайнерка в компанії SelfCAD, керує проектами з 3D-моделювання та друку, відповідає за маркетингову складову проекту. Також має досвід роботи у 3D-моделінгу, 3D-рендері, UX/UI дизайні, відеомонтажі.

 

Запрошуємо до IT Step Academy 22 жовтня о 19:00 (вул. Замарстинівська, 83а). Вхід вільний за умови реєстрації.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності