Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Благодійний аукціон картин студентів IT Step Academy

У Львові відбудеться виставка картин, які створили студенти-дизайнери IT Step Academy! Пленер на свіжому повітрі серед Карпатських гір вдався! Наші митці написали прекрасні полотна, надихнувшись осінньою природою.

 

Помилуватися картинами можна у студії сучасного мистецтва Art A.S. з 11 до 25 листопада. Вхід вільний.

 

Та це ще не все! Цю красу можна придбати на благодійному аукціоні! Гроші підуть на лікування онкохворих дітей, якими опікується благодійний фонд «Із янголом на плечі», заснований волонтерами кілька років тому.

 

Організація збирає гроші на лікування дітей з онкогематологічними захворюваннями; оплачує операції з трансплантації кісткового мозку від неродинного донора, які не проводяться в Україні. Також фонд допомагає лікарням, де лікуються діти з онкогематологічними захворюваннями, та надає психологічну допомогу хворим дітям і їхнім батькам.

 

Тож IT Step Academy у співпраці з благодійним фондом «Із янголом на плечі» проведе аукціон. Гроші, виручені з продажу картин, ми передамо на лікування потребуючих дітей.

 

Віртуальний аукціон стартує 11 листопада. Мінімальний крок ставки – 50 грн. Також є певна фіксована ціна, за яку одразу можна викупити лот без торгів. Аукціон стартує 11 листопада і триватиме до 22:00 25 листопада. 26 листопада можна буде вже забрати свої картини.

 

Що ж, бажаємо успіху!

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності