Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

CG EVENT: Міжнародна конференція з комп'ютерної графіки

22 вересня у Києві відбудеться шоста міжнародна конференція з комп’ютерної графіки CG EVENT KYIV 2019. CG EVENT - це знакова подія, яка збирає тисячі людей, які працюють у сфері комп’ютерної графіки (анімація, дизайн, розробка ігор, 3D-візуалізація, motion design), а також поціновувачів сучасних технологій.

 

На нинішній конференції заплановано 40 доповідей: від тонкощів створення комп’ютерних ігор та анімації до нюансів роботи у сфері CG та заміни облич акторів за допомогою нейросіток.

 

На CG Event будуть представлені провідні українські та зарубіжні студії та компанії, які займаються створенням ігор та комп’ютерної графіки: Wargaming, Room 8 Studio, AB Games, Sperasoft, Framestore («Гаррі Поттер», «Вартові Галактики», «Дедпул -2», «Той, хто біжить по лезу 2049» та інші), Postmodern Digital (серіал «Чорнобиль», «Марсіанин», «Сторожова застава»).

 

«Однією з центральних подій нинішньої конференції у Києві стане виступ Андрія Савінського з лондонської студії Framestore, присвячений фільму «Месники: Фінал», який вийшов у прокат. Тему візуальних ефектів для кіно також підтримає студія Postmodern Digital, яка готує повномасштабний блок з найрізноманітніших етапів виробництва візуальних ефектів», – розповідає засновник та організатор CG Event Сергій Ципцин.

 

А от київська студія Mental Drive («Бобот та енергія Всесвіту», «Хайтарма», «Дике поле», «Чужа молитва») навіть продемонструє провокаційні експерименти з нейросітками у сфері кіно та постпродакшина.

 

І це лише верхівка айсберга, адже окрім ефектів для кіно буде ще величезний блок, присвячений тонкощам роботи у сфері CG, серія виступів про штучний інтелект, цикл доповідей про моушен дизайн, рендеринг та анімації. І не тільки. Також на заході відбудуться майстер-класи київського художника Романа Гуро. А традиційний 2D турнір дозволить  забрати реальні «залізні» нагороди, малюючи на швидкість смішні картинки.

 

Головний партнер заходу компанія HP, яка виробляє широкий спектр обладнання, зокрема, і для комп’ютерної графіки. Технічним партнером конференції стала київська компанія DreamTech, на стенді якої можна буде доторкнутися до заліза з майбутнього.

 

Більш детальна інформація про CG Event на сайті.

 

Захід розпочнеться 22 вересня о 10:00 в UNIT.CITY (Київ, вул. Дорогожицька, 3).

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності