Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

«Навчання в IT Step відкриває перспективи», – відгуки студентів

З 3 червня в IT Step Academy стартує навчання на трьох напрямках професійної комп’ютерної освіти: розробка програмного забезпечення, комп’ютерна графіка та дизайн, мережі та кібербезпека. Поки нові студенти лише будуть опановувати ІТ-спеціальності, ми зібрали відгуки тих, хто вже завершує навчання, і готовий поділитися своїми враженнями.

 

Юлія Янчук, дизайнерка:

«Я вже майже закінчую навчання. У мене з дитинства було велике бажання малювати. Я часто робила різні скетчі, але не знала, де реалізувати свої вміння.

 

Як часто це буває у юні роки, я не мала грошей, тому пішла працювати у звичайну крамницю шоколаду та кави. Про IT Step дізналися від свого хлопця, адже він мав дуже хороші відгуки про своє навчання тут. Мене зацікавило, що, навчаючись на дизайні, я могла спробувати багато різних напрямків: 3D-моделювання, анімацію, поліграфію. Ти можеш потім вибрати те, що тобі найбільше до душі, і розвиватися в тому напрямку. Оскільки я дуже люблю малювати, найбільше мені подобається поліграфія та ілюстрація.

 

Зараз мене запросили працювати до «Видавництва Старого Лева». Я навіть не очікувала, що моє перше місце праці буде таким! Наразі я займаюся у видавництві зовнішньою рекламою: переважно, розробляю афіші заходів, вчуся на практиці і поєдную роботу з навчанням. Вважаю, це непоганий старт!».

 

Роман Грицько, дизайнер:

«Я навчаюся вже понад два роки – на останньому курсі. Також завжди любив малювати, ходив у художню школу. Але, скільки себе пам’ятаю, хотілося реалізувати свої вміння на практиці, щоб бачити ефект і результат. Та головне – щоб це було потрібно людям!

 

Навчання в IT Step Academy обрав тому, що воно триває недовго і націлене на конкретику, нічого зайвого. 

 

Зараз займатися дизайном перспективно. Усі люди користуються Інтернетом, працюють онлайн, здійснюють покупки. А без дизайнера неможливо створити жодний сайт! Найбільше мені подобається веб-дизайн та 3D-графіка. Тому хотілося б у майбутньому займатися саме веб-дизайном. Я вже спробував разом з друзями працювати над сайтом. Це міжнародний портал про художників. Думаю розвиватися у цьому напрямку».

 

Стефанія Довбуш, розробниця програмного забезпечення:

«Я обрала напрям «Розробка ПЗ» через інтерес до технологій і можливість мати високу зарплату у майбутньому. На мою думку, цей курс підійде людям без будь-яких спеціальних знань, тому що спочатку детально викладають всю потрібну базу, яка є подібною для більшості мов програмування. В IT Step Academy я прийшла вчитися одразу після школи. Мені сподобались викладачі, які завжди готові допомогти і відповісти на всі питання, а також цікавий матеріал і комфортні умови. Протягом всього навчання нам дають основу з найбільш популярних мов і технологій, що допомогло мені обрати веб-розробку і знайти цікаву роботу».

 

Нагадуємо, що ще є місця у групах з напрямків розробка програмного забезпечення, комп’ютерна графіка та дизайн, мережі та кібербезпека. Також запрошуємо 11 травня о 13:30 на презентацію цих навчальних програм.

 

Деталі за посиланням та телефоном: (067) 557-87-06.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності