Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

«Академія дає знання, але самому теж треба докладати зусиль для свого розвитку», – випускник Junior IT Step Acаdemy

У Junior IT Step Acаdemy відсвяткували випускний двох груп студентів. Вони навчалися тут кілька років, отримуючи цікавий досвід та нові знання.

Випускників привітали з завершенням навчання та вручили кожному сертифікати. У свою чергу, вони також поділилися враженнями про навчання у Малій Комп’ютерній Академії.

Андріан:

«Навчання в Академії і викладачі мені сподобалися! Найбільше подобалося вивчати Photoshop. Тепер це мені допомагає заробляти гроші, адже я вже працюю. Академія дає певні знання, але потрібно і самому докладати зусиль, щоб далі розвиватися. Завжди є, куди рости! В Академії для цього сприятливі умови. Щодо професії, то я обрав економіку. Однак дизайн, робота з Photoshop лишається моїм хобі».

Остап:

«Мені було дуже цікаво вчитися в Junior IT Step Acаdemy. Після школи я одразу біг на пари в Академію. Якось непомітно пролетіло три роки і зараз мені трохи шкода, що навчання тут вже закінчилося. Найбільше я любив працювати з HTML, 3D-Max, Illustrator, Photoshoop. А от найважче давалися Java Script, C++, хоч і це я осилив. На майбутнє думаю піти вчитися у напрямку дизайну».

Віталій:

«Найбільше мені сподобалося і давалося найлегше 3D-моделювання. А найважче було вчити мову С++. Про майбутню професію ще не задумувався. Але, скоріш за все, це буде пов’язано з ІТ-сферою».

Олександр:

«Мені за три роки сподобалося все! Як на мене, найцікавішим було вивчати основи адміністрування, а от найважчим – мови програмування. Про майбутній фах ще думаю, але приваблює сфера моделювання».

Вітаємо випускників Junior IT Step Acаdemy і бажаємо їм обрати цікаву професію у майбутньому!

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності