Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Запрошуємо дітей 7-14 років у весняний комп’ютерний табір!

Канікули - це чудова нагода провести час цікаво, корисно та пізнавально! Ми пропонуємо діткам 7-14 років знайти нових друзів, познайомитись ближче з захоплюючим світом технологій у тижневому ІТ-таборі у Junior IT Step Academy!

 

Програма табору - дуже насичена та комплексна! Діти дізнаються як створювати ігри, програмувати роботів, монтувати відео зі спецефектами, вести власний блог та багато іншого! Крім цього на них чекають розвиваючі майстер-класи, тренінги з командної роботи, екскурсії у музей фотоілюзій, ІТ-компанії та вражаюче наукове шоу!

 

Що діти вивчатимуть?

 

- Анатомія комп'ютера. Діти зануряться у цікавий світ комп'ютера, його складові! Дізнаються більше про системний блок, що таке процесор, плата, відеокарта, їх функції.   

- ІТ старт. Що таке файл, папки та операції з ними. Діти дізнаються більше про пошукові системи та браузери.Також створять електронну пошту та познайомляться  з google-додатками.

- Створення ігор. Створення  власної гри, розуміння ігрової логіки. Програмування у 3D-світі. Як результат  діти створять власну гру.

- 3D-моделювання та 3D-друк. Діти познайомляться з основними інструментами програми та вчитимуться створювати 3D-моделі та друкувати їх на 3D-принтері.  

- Ігровий дизайн. Діти спробують створювати ігрові об'єкти, дизайнувати світ гри, дізнаються більше про можливості Adobe Photoshop.  

- Школа блогера. Під час занять діти вникнуть більше у світ блогерства  YouTube та Instagram. Дізнаються про особливості роботи цих двох ресурсів, їх історію, тренери поділяться з дітками  ідеями для контенту у блоги, фішками для їх просування.

- Відеомонтаж. Знайомство з програмою Adobe Premiere, її можливостями, як результат - діти  створять власний анімаційний ролик.

- Робототехніка. Діти поринуть у цікавий світ роботів! З безлічі деталей вони складуть свого можливо першого в житті робота та спробують його запрограмувати!

- Рекламний дизайн. Види рекламних матеріалів. Логотип, банер, візитівка, постер. Векторна та растрова графіка в рекламних матеріалах. Знайомство з редактором векторної графіки Adobe Illustrator.

 

Крім цього на дітей чекає: 

 

- секретна лабораторія X-lab;   

- розвиваючі ігри та майтер-класи;   

- тренінги з командної роботи;   

- екскурсія в ІТ-компанію; 

- екскурсія в музей фотоілюзій; 

- вражаюче наукове шоу! 


Після закінчення табору усі дітки отримають сертифікат та приємні подарунки!  

 

Коли: 8-12квітня 

 

Де: Junior IT Step Academy, вул. Замарстинівська, 83а. 

 

Детальна інформація про табір, ціни та графік! 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності