Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Старт курсу з комп’ютерної анімації в Autodesk Maya: усе, що ви хотіли знати про навчання

Завжди цікавилися 3D-анімацією і мріяли працювати у кіноіндустрії чи створювати відеоігри? Перетворіть мрію у реальність! Якщо ви у пошуках якісних навчальних курсів, обирайте перевірених часом і досвідом лідерів комп’ютерної освіти! В IT Step Academy стартує курс з комп’ютерної анімації в Autodesk Maya. Адже 3D-анімація – це та галузь, яка відкриває безліч можливостей у сучасному світі!

 

Сфера 3D-анімації сьогодні розвивається швидкими темпами. Кіноіндустрія, реклама, мультиплікація, ігрова індустрія – це ті галузі, де найчастіше працюють такі фахівці. Вже нікого не здивуєш такими професіями, як 3D-моделист, 3D-візуалізатор, композер, сетапник.  До того ж, ці професії ще й високооплачувані. Згідно з даними сайту з пошуку роботи Work.ua, середня зарплата 3D-моделерів та візуалізаторів в Україні – близько $1000.

 

Та головне: що потрібно для того, щоб долучитися до цієї неймовірно цікавої сфери? Наша відповідь – почати з навчання!  

 

Більшість анімаційних студій сьогодні використовують для роботи Autodesk Maya, адже ця програма пропонує чи не найбільш зручний та гнучкий інструментарій. Саме тому ми запускаємо курс «Комп'ютерна анімація в Autodesk Maya».

 

Переваги навчання в IT Step Academy

 

Наш навчальний курс розроблений для тих, хто  хоче працювати в сфері тривимірної графіки: створювати мультфільми, ролики, кліпи, комп’ютерні ігри, спецефекти тощо.

 

Після завершення навчання ви зможете втілювати у реальність будь-який задум! Ви пройдете усі етапи створення анімації – від сценарію до готового фільму, від створення 3D-об’єктів до складної анімації та динаміки. На практиці ви дізнаєтеся, як в роботі враховувати закони анімації, фізики, анатомії, психології персонажів.

 

Після закінчення курсу ви зможете:

  • Розуміти кожний з етапів створення анімації – від сценарію до готового продукту
  • Створювати тривимірні сцени будь-якої складності і анімувати їх
  • Анімувати міміку, одяг, волосся персонажів
  • Створювати анімацію складних рухів: в просторі, в часі, за складними фізичними законами
  • Створювати і використовувати скрипти і багато іншого!

 

Хто викладає курс?

 

Наші викладачі – практики з українських та міжнародних компаній! Курс «Комп'ютерна анімація в Autodesk Maya» викладає Ярослав Барна – сертифікований інструктор Autodesk Maya, який увійшов до ТОП-100 провідних викладачів технологій Autodesk.

 

Поділ курсу на модулі дозволяє студентам працювати вже після першого такого модуля. Вам не потрібно чекати завершення навчання, щоб почати втілювати у  життя проекти в анімаційних, рекламних чи геймдев-студіях!

 

Студенти Ярослава Барни працюють над реальними проектами анімаційної студії. Зокрема, створюють мультфільми для українського та американського ринку. Ознайомитися з роботами, які створюються на студії, можна на YouTube-каналі викладача.

 

Випускники курсу працюють у анімаційних студіях, створюють мультфільми, відеоігри для українських та закордонних замовників.

 

Старт навчання

 

Запрошуємо усіх бажаючих від 15 до 55 років опанувати цей перспективних фах, який відкриє безліч можливостей! Старт навчання – 13 травня! Навчання триває рік і проходить двічі на тиждень. Ціна курсу – від 2800 грн/ на місяць.

 

Поспішіть забронювати місце в групі, адже їхня кількість обмежена!

 

Деталі за телефоном: (067) 557-87-06.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності