Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Не лише програмування: що обрати в ІТ творчим людям?

Ви – творча й креативна особистість, але досі не в ІТ? Настав час змін! Не бійтеся опанувати нову професію! В IT Step Academy стартує курс з моделювання за допомогою 3DS Max. 3D-графіка та моделювання – це та галузь, яка відкриває безліч можливостей у сучасному світі!

 

Програмою 3DS Max користуються дизайнери, архітектори, фахівці ігрової індустрії, телевізійники, кінематографісти. Ви можете стати одним із них! Адже ця сфера завжди розвивається, дає великий простір для саморозвитку і дозволяє отримувати доволі високі зарплати! В Україні початківці у цій галузі стартують з зарплатами у $500, а дохід 3D-моделера, згідно з порталом Нh – може бути $1200-2000. Але насправді 3D-графіка – те заняття, яке дозволяє працювати на фрілансі з будь-якої точки світу, братися за проекти різної вартості та складності. Меж для вдосконалення немає!

 

Де найчастіше застосовують 3D-графіку та моделювання?

 

Реклама і промисловість

 

Щоб почати виробляти будь-який продукт, спочатку потрібно його намалювати і створити об’ємну модель об’єкту. А вже на основі 3D-моделі з’являється реальний виріб. Макети із зображенням продукту часто потім використовують для його реклами. Крім того, сьогодні дуже популярні віртуальні 3D-тури у різних сферах – від архітектури і містобудування до туризму й музейної справи.

 

Планування міського простору

 

За допомогою тривимірної графіки можна якомога реалістичніше побачити, як виглядатиме майбутня архітектура та ландшафти. Візуалізація будівель, парків, пам’ятників, ландшафтного оформлення простору дає змогу інвесторам і архітекторам краще й більш об'єктивно оцінити переваги проекту та усунути недоліки.  

 

Відеоігри та кінематограф

 

Технологія 3D у створенні комп'ютерних ігор використовується вже багато років. Сьогодні важко уявити відеоігри без тривимірних ландшафтів, а фільми, особливо жанру фентезі – без неземних краєвидів, які створюють не інакше, як за допомогою 3D-графіки.

 

Навчання у IT Step Academy

 

Програма курсу «Візуалізація та моделювання за допомогою 3DS Max» створена для тих, для тих хто хоче навчитися створювати об'єкти різної складності: від простих меблів  до персонажів відеоігор. Ми впевнені, що створювати тривимірні шедеври зможе кожен!

 

З нами Ви навчитеся:

 

  • моделювати інтер’єри, екстер’єри, меблі, декор, правильно розміщувати світло
  • розробляти ландшафтний дизайн
  • створювати 3D-персонажі для відеоігор
  • створювати такі складні елементи об’єктів, як одяг та волосся
  • працювати з кресленнями
  • застосовувати свої вміння у сфері реклами, кіноіндустрії, архітектурі

 

Запрошуємо усіх бажаючих від 15 до 55 років опанувати цей перспективних фах, який відкриє безліч можливостей! Навчання триває рік і проходить двічі на тиждень. Поспішіть забронювати місце в групі! Кількість місць обмежена!

 

Заняття стартують 6 травня. Деталі навчання за посиланням.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності