Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Літній ІТ-табір для дітей 7-14 років: встигніть на раннє бронювання!

Літні канікули вже зовсім скоро! Якщо ви шукаєте для своєї дитини цікавий та корисний варіант дозвілля, запрошуємо на ІТ-табір «Підкорюючи космос»! Це два тижні у неймовірному світі технологій. До 1 травня діє знижка на раннє бронювання!

 

Під час табору на дітей чекають нові знайомства, знання та вміння, море позитивних вражень та емоцій! Ми надаємо можливість обрати як повний (10:00-18:00), так і короткий день табору (10:00-15:00). Літній ІТ-табір діятиме протягом всього літа і матиме шість змін. Діти будуть у різних вікових групах (7-8 років, 9-11 років, 12-14 років).

 

Чим діти займатимуться у таборі:

 

- програмуватимуть та конструюватимуть роботів;

- створюватимуть 3D-моделі та друкуватимуть їх;

- розроблятимуть ігровий дизайн, гру та її супергероїв для порятунку світу;

- створюватимуть віртуальні світи;

- фотографуватимуть, зніматимуть відео та вестимуть блог!

 

Крім цікавих занять з ІТ-технологій, у таборі повного дня заплановані  яскраві екскурсії в ІТ-компанії та інноваційні лабораторії. Також на  дітей чекають пізнавальні майстер-класи та тренінги у школі X-lab! Зокрема, будуть цікаві заняття з риторики, розвитку пам’яті, ігри на свіжому повітрі.

 

У таборі «Підкорюючи космос» ми допоможемо вашій дитині дізнатися більше про світ роботів, віртуальних світів, фантастичних речей, про які  не розповідають у школі. Разом ми досягнемо космічних висот і переконаємося, що кожна дитина – це супергерой, для якого немає нічого неможливого!

 

По закінченню табору всі учасники отримають подарунки та сертифікати!

 

Зазначимо, що при бронюванні місця у літньому таборі до 1 травня діє знижка у 10%. Детальніше про ціну і дати Літнього комп’ютерного табору – за посиланням.

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності