Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Львів чекає на шоу європейського формату – Ukrainian Song Project

17 серпня у Львові відбудеться знакова музична подія року – Ukrainian Song Project. Захід вже вчетверте проходитиме на Арені Львів. Потужний проект з новим сучасним обличчям країни обіцяє привернути міжнародний інтерес та представити майбутніх зірок української сцени.

 

Сьогодні український медіабізнес переживає небувалий підйом. Модернізована музика без обмежень та стандартів, самобутнє звучання, прогресивні ідеї та рішення – творчість артистів-реформаторів абсолютно конкурентоспроможна із західним ринком. Талановиті імена сміливо вриваються в простір, прагнучи збагачувати мистецтво та популяризувати націю далеко за її межами.

 

Креативні представники індустрії націлені на стрімкий розвиток українського саунду: ніякого old school – винятково апгрейд музики, «свіжа кров» та впровадження масштабних фестивалів в lifestyle населення. У цьому році вже вчетверте стадіон Арена Львів представить телевізійне дійство Ukrainian Song Project. Попередня трансляція зібрала біля екранів понад 9 мільйонів глядачів. «Україномовне Євробачення», як встигли охрестити в ЗМІ, планує незабаром стати впізнаваним брендом на світовій арені за форматом MTV та British Music Awards.

 

17 серпня у Львові зберуться справжні знаменитості та зірки-початківці. Лайн-ап попередніх років підтвердив серйозність амбіцій організаторів: на сцені виступали «Антитіла», «Тартак», «Скрябін», Олександр Пономарьов, Злата Огневич, Tayanna, Alyosha, Олег Скрипка та гурт «ВВ», учасник «Євробачення-2018» MELOVIN, гурти Pianoбой, О.Torvald, KADNAY, DILEMMA. Зовсім скоро будуть анонсовані хедлайнери цього літа. Очікуються не менш затребувані артисти, улюбленці мільйонів. На вас чекає грандіозний перформанс!

 

Важливо зазначити, що «Українська пісня/Ukrainian Song Project» має на меті допомагати новим співакам та гуртам у повній мірі реалізовувати свій творчий потенціал. Це стартовий майданчик для обдарованих музикантів: оргкомітет оголошує конкурсний відбір, за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на Арені Львів.

 

«Ми хочемо дарувати нашій країні радість та класні ініціативи – вітчизняна мелодика унікальна, про неї повинні знати всюди. Ukrainian Song Project, перш за все – це свято музики, відкриттів та об’єднання. Давайте творити музичну історію країни разом!», – каже генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.

 

Унікальність ініціативи полягає в тому, що запрошені вихідці з України, які досягли вагомих успіхів у світі, стануть мотиваторами та натхненниками для «покоління next» – молоді, котра прагне бути почутою!

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності