Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

GameDev Conference-2019: до Львова з’їдуться розробники ігор з понад 20 країн

У Львові 29 березня відбудеться GameDev Conference. До участі запрошують усіх, хто цікавиться, розробляє, просуває комп’ютерні ігри.

Lviv Game Dev Conference – наймасштабніша подія для розробників ігор на Західній Україні! Понад 500 учасників, близько 40 доповідачів та понад 30 ігор! Це інформація про останні тренди ігрової індустрії в форматі живого спілкування. Крім того, це – цікаві знайомства для початківців і професійних розробників.

Тематика доповідей охопить усі етапи створення ігор: від виникнення ідеї до виходу на глобальні ринки. Зокрема, на конференції говоритимуть про таке:

історії успіхів, корисні поради та лайфхаки від розробників; як створити власну студію; які ігрові механіки та маркетингові стратегії використовувати; як розробити хорошу графіку та якісний звук до гри; як створюються ігри додатки з AR/VR; як зробити щоб гра стала кіберспортивною дисципліною.

Потоки:

GameDev Business (Marketing, Production, Esport)

Потік для власників GameDev-студій а також маркетологів та продюсерів. Інвестиції в іграшки, пошук та взаємовідносини з паблішерами, паблішинг власними силами, тренди ігрової індустрії і яскраві вітчизняні успіхи. Дізнаєтеся, як побудувати студію та як нею управляти. Ідеальна команда проекту та де брати чи ростити кадри для індустрії.

GameDev Tech (development, VR/AR, new technologies)

Все те, що полегшує життя розробникам ігор і дозволяє не проводити роки за C++. І це не тільки Unity.

GameDe Indie ( від ідеї до релізу)

Потік для інді-розробників. Чи можливо в сучасному світі одному створити значний проект, які теми під силу інді-розробникам, інді-лайфстайл, історії успіху тих, хто прорвалися та багато цікавого.

Game design ( Art, audio, visual)

Левел-дизайн, створення персонажів, музика, створення історій. Творчість при створенні гри в її найвищому прояві: як робити круті іграшки, essensials of game design, художній арт для гри.

Потік Workshops

Деякі теми вимагають більш детального розкриття, ніж це можливо на півгодинній доповіді. Цей потік саме для таких майстер-класів, де безпосередньо на місці можна навчитись чомусь новому.

На учасників також чекає GameDev Exhibition – виставкова зона, де кожен бажаючий зможе презентувати своє творіння! Учасники матимуть змогу оцінити гру, спікери допоможуть порадою, а спонсори можуть зацікавитись Вашою ідеєю!

Напередодні GameDevConference 2019 проведуть конкурс для розробників ігор. Усі деталі – на сайті конференції.

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності