Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Чому iOS-розробка – саме той фах, який варто опанувати вже зараз?

Уже менше, ніж за місяць – 13 травня – в IT Step Аcademy стартує навчання на курсі «Розробка додатків для iOS». Це одна з найпопулярніших мобільних платформ у світі! Якщо ви цікавитеся технологіями, давно хотіли змінити роботу на перспективнішу, спробувати себе в ІТ, пропонуємо вам опанувати цікавий, творчий і високооплачуваний фах – розробник додатків для iOS. Та найголовніше – успішні студенти зможуть влаштуватися в ІТ-компанію одразу по закінченню курсу.

 

Чому це перспективно?

 

Торік компанія Apple відзвітувала про рекордний квартальний дохід  – $62,9 млрд, і це лише за три місяці! Сьогодні фактично кожна восьма людина на планеті має айфон. Це величезна кількість людей, які щодня користуються мобільними додатками.

 

Згідно зі статистикою, більш ніж половина користувачів активно використовують мобільні програми, які вони завантажили, відвідують сайти з додатків та проводять час у соцмережах. Адже телефон завжди з тобою, на відміну від стаціонарного комп’ютера.

 

Сьогодні в Україні 13% мобільних користувачів уже віддали перевагу iOS і ця цифра лише збільшується. Переважно, це молоді прогресивні люди (середній вік – 18-34 роки), які цікавляться новинками, технологіями та намагаються зробити своє життя ще більш зручним.

 

Вони найбільше роблять покупки в інтернет-магазинах, викликають таксі і моніторять затори на дорогах, слухають музику, читають електронні книги, вчать іноземні мови, ведуть бізнес онлайн. І все це завдяки мобільним додаткам!

 

Саме тому розробка додатків для iOS набирає популярності. А зарплата розробника стартує від $600 і в середньому становить близько $2000. Оскільки в Україні кваліфікованих iOS-розробників наразі небагато, такі фахівці стають дуже затребуваними!

 

Для кого розроблена програма?

 

- старшокласників та випускників, які збираються здобути першу професію, не відкладаючи на потім свою мрію стати айтішником

- студентів, які за кілька місяців  освоять другу спеціальність паралельно з університетською освітою

- представників інших професій, яких не влаштовує поточний кар'єрний і фінансовий стан

- усіх бажаючих підвищити IT-кваліфікацію

 

Які переваги навчання у IT Step Academy?

 

Навчання з розробки додатків для iOS у IT Step Academy триває всього шість місяців і проходить двічі на тиждень.

Програма навчання розроблена спільно з ІТ-компанією Tapforce, яка працює у сфері розробки мобільних додатків під iOS. Курс викладають представники цієї компанії. По завершенню навчання Tapforce запросить кращих студентів до своєї команди розробників.

 

Після закінчення курсу ви зможете:

 

- програмувати мовою Swift

- розбиратися в архітектурі iOS

- створювати додатки, що реагують на жести

- синхронізувати дані програми з iCloud

- створювати додатки, які взаємодіють з адресною книгою і календарем

- використовувати юніт-тестування

- розуміти принципи і особливості реєстрації додатку в App Store та багато іншого!

 

Запрошуємо усіх бажаючих від 15 до 55 років, хто хоче «з нуля» освоїти розробку додатків для однієї з найпопулярніших мобільних платформ у світі! Поспішіть забронювати місце в групі! Кількість місць обмежена!

 

Деталі навчання за посиланням.

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності