Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

BootСamp – профорієнтаційний ІТ-табір

Ваша дитина не може жити без комп’ютерів? Мріє стати програмістом, дизайнером, блогером, інженером «розумних» будинків чи творцем віртуальних світів, але не знає, що приховують ці спеціальності? А, можливо, сумнівається в обраній професії? BootCamp у IT Step Academy – це можливість «приміряти» будь-яку ІТ-спеціальність, займатися реальними проектами, поспілкуватися з представниками цих професій і побачити, де можна працювати у майбутньому.

 

Профорієнтаційний табір розрахований на школярів та студентів 15-18 років. Кожна зміна BootCamp триватиме 10 днів. За цей час підлітки зможуть зрозуміти всі тонкощі ІТ-галузі, створять свій проект та знайдуть нових друзів.

 

У програмі табору – навчальні пари, хакатон, зустрічі з експертами, екскурсії в ІТ-компанії. Діти зануряться у реальній світ ІТ, відчують атмосферу командної роботи над проектами, зрозуміють, яка ІТ-спеціальність їм найбільше подобається.

 

BootCamp дає змогу спробувати себе у найбільш популярних сферах ІТ:

 

1. Програмування

Проект на Arduino – створення розумного будинку, веб-програмування, Front-end, розробка мобільних додатків під Android, створення власного веб-браузера, знайомство з роботою QA (тестувальника).

Зміни: 17-28 червня, 15-26 липня.

 

2. Дизайн

Створення ілюстрацій, Game Design, моделювання 3D-персонажів, інтер’єрний, технічний і промисловий дизайн, WEB-design, рекламна фотографія, прототипування мобільних додатків.

Зміни: 1-12 липня, 15-26 липня.

 

3. IoT і Python

Знайомство з поняттям IоT і Big Data, мови програмування С++ та Python, проектування та створення розумного будинку, створення проектів на Arduino й Raspberry, знайомство з професією інженера.

Зміни: 17-28 червня, 29 липня – 9 серпня, 12-23 серпня.

 

4. Блогерство

Секрети успіху блогів на Youtube та в Instagram, як створюють сценарії та ілюстрації, операторська майстерність – як знімати успішні влоги, акторська робота, озвучка і дубляж, постобробка і голлівудські спецефекти без бюджету, монетизація та розкрутка блогів.

Зміни: 17-28 червня, 1-12 липня, 29 липня – 9 серпня, 12-23 серпня.

 

5. Game Dev

Інструмент Unity та все, що необхідно для створення і оптимізації 2D і 3D-ігор, об’єктно-орієнтоване програмування, 3D-редактори, етапи ігрового процесу – промальовування, візуалізація анімації, фізики та інших аспектів гри; основи розробки ігор для мобільних пристроїв та для віртуальної реальності.

Зміни: 1-12 липня, 15-26 липня, 29 липня – 9 серпня, 12-23 серпня.

 

Записатися у табір можна за телефоном (067) 557-87-06 або за посиланням.

 

Вартість кожного напрямку BootCamp – 6300 грн за зміну. Для студентів Малої комп’ютерної академії – 5300 грн.

 

Замовити зворотній дзвінок
Літній ІТ-табір
Перетворіть літні канікули на пригоду для вашої дитини
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина із задоволенням йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!
ІТ для дітей
Хочете, щоб дитина розпочала кар’єру в IT? Не обов’язково чекати завершення навчання у школі😉
Набір триває
ІТ-освіта для дітей 7-14 років - це можливість допомогти їм обрати свою професію в майбутньому🧑‍💻 Встигніть забронювати місце в групі!
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності